csrf
VWC-BUUV logo
VWC-BUUV

Een social media specialist

• Stichting Africa Development Financiers (Stichting ADF) • 5-10 uur in totaal • Verspreid over 4 weken • Op locatie en/of vanuit huis Heb je altijd al gedroomd van de kans om iets groots te doen voor kinderen in ontwikkelingslanden? Voel je de kracht van Afrika in je hart en wil je graag je steentje bijdragen aan een betere toekomst voor mensen in het buitenland? Met jouw steun kunnen we het leven van een kind dat door zijn of haar ouders is achtergelaten of in moeilijke omstandigheden verkeert, veranderen. Jouw sociale media talenten kunnen het verschil maken en een stralende toekomst creëren voor kinderen die het echt nodig hebben. Laten we samen een golf van positieve verandering teweegbrengen! Neem vandaag nog contact met ons op! Bij Stichting ADF zetten we ons in voor het bieden van hulp aan weeskinderen in Sierra Leone. We geloven dat elk kind recht heeft op een veilige en liefdevolle opvoeding. Wat zoeken wij Een social media specialist die ons kan helpen met het ontwerpen van social media posts en het beheren van onze online kanalen. Start: We kunnen direct starten Waarom we jou nodig hebben : Binnen Stichting ADF zijn we momenteel op zoek naar een social media specialist die ons kan ondersteunen bij onze online activiteiten. Dit omvat het beheren van onze aanwezigheid op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. We zoeken ook iemand die in staat is om onze website te bewerken en te onderhouden. Als social media specialist help je ons om met behulp van beeld en verhaal onze donateurs een kijkje te geven in het leven van de kinderen die we ondersteunen. Je zorgt ervoor dat onze boodschap op een effectieve en aansprekende manier wordt gecommuniceerd, en draagt zo bij aan het vergroten van ons bereik en impact. Hier zijn we naar op zoek • Ondersteuning voor onze online Activiteiten • Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen. • Het plannen van de posts in de vorm van een content kalender. • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen. Dit hebben we al in huis • Toegang tot onze social media-accounts en huidige content strategie. • Een unieke kans om bij te dragen aan een betere wereld • De vrijheid om creatieve en effectieve social media-strategieën te implementeren.

Lees meer

structureel

Transvaalwijk: Generaalsbuurt

Bestuur & organisatie
Hulp bij armoede

Beschrijving

• Stichting Africa Development Financiers (Stichting ADF)

• 5-10 uur in totaal

• Verspreid over 4 weken

• Op locatie en/of vanuit huis

Heb je altijd al gedroomd van de kans om iets groots te doen voor kinderen in ontwikkelingslanden? Voel je de kracht van Afrika in je hart en wil je graag je steentje bijdragen aan een betere toekomst voor mensen in het buitenland? Met jouw steun kunnen we het leven van een kind dat door zijn of haar ouders is achtergelaten of in moeilijke omstandigheden verkeert, veranderen. Jouw sociale media talenten kunnen het verschil maken en een stralende toekomst creëren voor kinderen die het echt nodig hebben. Laten we samen een golf van positieve verandering teweegbrengen! Neem vandaag nog contact met ons op! Bij Stichting ADF zetten we ons in voor het bieden van hulp aan weeskinderen in Sierra Leone. We geloven dat elk kind recht heeft op een veilige en liefdevolle opvoeding.

Wat zoeken wij

Een social media specialist die ons kan helpen met het ontwerpen van social media posts en het beheren van onze online kanalen.

Start: We kunnen direct starten

Waarom we jou nodig hebben :

Binnen Stichting ADF zijn we momenteel op zoek naar een social media specialist die ons kan ondersteunen bij onze online activiteiten. Dit omvat het beheren van onze aanwezigheid op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. We zoeken ook iemand die in staat is om onze website te bewerken en te onderhouden.

Als social media specialist help je ons om met behulp van beeld en verhaal onze donateurs een kijkje te geven in het leven van de kinderen die we ondersteunen. Je zorgt ervoor dat onze boodschap op een effectieve en aansprekende manier wordt gecommuniceerd, en draagt zo bij aan het vergroten van ons bereik en impact.

Hier zijn we naar op zoek

• Ondersteuning voor onze online Activiteiten

• Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen.

• Het plannen van de posts in de vorm van een content kalender.

• De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

Dit hebben we al in huis

• Toegang tot onze social media-accounts en huidige content strategie.

• Een unieke kans om bij te dragen aan een betere wereld

• De vrijheid om creatieve en effectieve social media-strategieën te implementeren.

Praktische informatie

Maandelijks 5 tot 10 uur

Locatie

Transvaalwijk: Generaalsbuurt

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen

Categorie

Bestuur & organisatie
Hulp bij armoede
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Haarlem

Secretaris bestuur

Marijke

Stichtingen Leergeld en Jeugdfonds Sport en Cultuur Haarlem Zandvoort zoeken een onbezoldigd secretaris voor haar bestuur. De stichtingen hebben een overkoepelend bestuur, dat in de stad en regio Haarlem Zandvoort sociale uitsluiting wil voorkomen van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. De beoogde secretaris is medebestuurslid maar zorgt ook voor de aansluiting met de uitvoeringswerkzaamheden waarbij hij/zij nauw overleg voert met de coördinatoren. In deze rol is een overview over de organisatie noodzakelijk en ook het leggen van verbanden tussen de verschillende activiteiten binnen de stichting. Profiel secretaris: • Heeft bij voorkeur kennis van, maar in elk geval aSiniteit met de problematiek van de doelgroep van Leergeld en/of het Jeugdfonds Sport en Cultuur • Heeft ervaring met werkprocessen in een vrijwilligersorganisatie • Is communicatief vaardig • Is oplossings-/resultaatgericht en ingesteld op samenwerking (intern en extern) • Is computervaardig en beheerst de Nederlandse taal t.b.v. interne en externe berichtgeving • Is bereid om mee te denken en een bijdrage te leveren aan het beleid van de Stichtingen Taken en verantwoordelijkheden secretaris: • Voorbereiden van bestuursvergaderingen, waar nodig in samenwerking met de coördinatoren en in overleg met de voorzitter • Verslaglegging van bestuursvergaderingen • Controleren van de voortgang in de uitvoering van bestuursbesluiten • Samenstellen van bestuurlijke verantwoordingsdocumenten, w.o. secretarieel jaarverslag • Zorgdragen voor het archief van de Stichtingen • Vertegenwoordigen van de Stichtingen in diverse netwerken, in overleg en afstemming met andere bestuursleden De uitvoering van taken vindt plaats in nauw overleg met de bestuursvoorzitter. Meer informatie over de vacature wordt graag gegeven door de voorzitter Marijke

Structureel
Haarlem

Coordinator Technische dienst

Verwey Museum Haarlem

Verwey Museum Haarlem is op zoek naar een coördinator technische dienst over ons In één van de mooiste straatjes van Haarlem ligt het Verwey Museum Haarlem, het stadsmuseum voor historie en kunst. Meerdere keren per jaar worden er nieuwe tentoonstellingen gepresenteerd uit de geschiedenis en het heden van Haarlem en Zuid-Kennemerland. Daarnaast zijn er wisselende tentoonstellingen. Een aantal keren per jaar wordt de tentoonstellingsruimte door ons technisch team opnieuw ingericht naar het thema van de aanstaande tentoonstelling. Voor dit team zijn wij op zoek naar een coördinator. over jou Je vindt het leuk om in een vrijwilligersorganisatie te werken en het vaste aanspreekpunt voor het technisch team te zijn. Als coördinator technische dienst ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden en het aansturen van de technisch medewerkers. Je bent goed in organiseren, hebt een technische achtergrond en kunt planmatig werken. wat bieden wij? Een leuke werkplek met allround technische werkzaamheden. Je werkt met een klein team gemotiveerde collega's. Je hebt regelmatig overleg met de tentoonstellingsmakers over de opbouw van nieuwe tentoonstellingen. Jouw initiatief en inbreng wordt zeer gewaardeerd. Heb je ruimte om je tenminste twee dagdelen per week voor ons museum in te zetten? Dan zijn wij heel blij met je en ben je bij ons op de juiste plek. We willen je graag meer vertellen over deze leuke en uitdagende functie. Interesse Stuur een mailtje naar coordinator@verweymuseumhaarlem.nl en vertel kort iets over jezelf, vermeld je telefoonnummer en wij nemen gegarandeerd contact met je op. We horen graag van je!

Structureel
Haarlem

Docenten en Assistenten NT2-onderwijs

NT2-TaalTalenten

Wij zijn op zoek naar een enthousiast iemand die de docent kan assisteren in een grote groep NT2-cursisten. Op maandag- of dinsdagochtend (evnt. vrijdagocht.) van 9 tot 12. Je maakt deel uit van een team docenten die les geven op verschillende dagdelen verschillend niveau. Eisen: Kennis van grammatica/spelling, (Liefst ervaring in het onderwijs. Veel geduld en enthousiasme voor het vak. Ook nog docenten gezocht of iemand met ervaring in het onderwijs om zelfstandig een groepje te draaien. De school heet NT2-TaalTalenten en bevindt zich in het gebouw van de Ringvaart aan de Floris v. Adrichemlaan 98 in Haarlem Info: 06-18556206

Structureel
Haarlem, Bloemendaal

Ondersteuning technische dienst

Haarlemse Reddings Brigade

Als Haarlemse Reddings Brigade zijn wij altijd op zoek naar mensen met technisch vernuft. Van het repareren van onze auto tot aan bootjes en van portofoons tot aan het nakijken van de kwaliteit van zwemvesten: onze technische dienst doet een hoop! Heb jij dus zin om je twee rechter handen in te zetten voor de stad / medemens, dan ben je bij ons van harte welkom (en heel erg nodig)! Wij bieden een super gezellige groep mensen met wie je samen kan werken en van kan leren. Ook krijg je bij ons de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen : ) Wil je eerst kijken of het iets voor je is? Ook dat is geen enkel probleem; draai je gewoon gezellig een dagje met ons mee en kan je kijken wat je ervan vindt. Hopelijk tot gauw!

Structureel
Haarlem

Vrijwilligers gezocht bij SportSupport

SportSupport Haarlem

'Een leven lang gezond actief!', dat is waar SportSupport voor staat. Wij verzorgen sport en bewegen in de breedste zin, waarbij wij ook een evenemententak hebben. Maar zonder vrijwilligers kunnen wij simpel weg onze evenementen niet organiseren dus wij zijn hard op zoek naar vrijwilligers voor diverse taken: - Verkeersregelaars - Uitdelen startnummers - Na-inschrijving - Na-inschrijving invoeren - Kledinginname - Finish - uitdeelteam - Bezetting van een waterpost onderweg - Startnummers inpakken - Bikers Wij werken met een standaard vrijwilligerslijst, dat houdt in dat op het moment dat je je aanmeld als vrijwilliger je per evenement een mail krijgt met de data, tijden en mogelijke werkzaamheden. Je kunt dan zelf aangeven welk moment je beschikbaar bent en bij welke werkzaamheden je wilt helpen. Ken je nog familie, vrienden of bekende stuur deze vacature dan zeker door en kom gezellig samen helpen! De meeste taken worden uitgevoerd op de dag van het evenement maar ook een groot deel zit hem al in de voorbereiding, bijvoorbeeld het inpakken van de startnummers is altijd op maandagavond en dinsdagavond bij ons op kantoor (Henk van Turnhoutpad 1). Ben je maar eenmalig beschikbaar? Geen probleem ook dan ben je juist bij ons van harte welkom! Wil je juist wel vaker komen, graag! In 2024 vinden de evenementen plaats op vrijdag 21 juni (Grachtenloop), zondag 29 september (Halve van Haarlem) en zondag 27 oktober (Heemstede Loop). Aanmelden of vragen? Stuur een bericht naar Lisanne.

21-06-2024 en 2 meer
Jongeren
(kleine) groepen
Haarlem

Hulp bij water tekort

Verpleeghuis Zuiderhout

In de tuinen rondom Zuiderhout en op alle afdelingsbalkons hebben we veel tuin- en balkonbakken gevuld met prachtige zomerbloeiers en tuinkruiden. Om deze geweldige bloeiende minituintjes mooi te houden is het nodig dat er regelmatig water gegeven wordt. Ben jij diegene die dat voor ons zou willen doen? Dit kan natuurlijk op de tijden die jou het beste uitkomen! Wij hebben gieters en waterkranen, je zou een karretje kunnen gebruiken om de volle gieters te vervoeren, dat is natuurlijk aan jou! Kom ons helpen en laat snel van je horen!

Structureel
Haarlem

Wandelaar met regelkwaliteiten

Verpleeghuis Zuiderhout

In ons revalidatiecentrum verblijven zo' 100 cliënten. Allen, over het algemeen oudere mensen, blijven tijdelijk bij ons en hopen na hun revalidatie en verblijf in Zuiderhout weer naar huis te kunnen of naar een andere passende woonomgeving te verhuizen. Dat betekend dat er altijd veel dynamiek is en dat je dus vaak te maken zult hebben met weer nieuwe, interessante mensen. Op maandagmiddag hebben we de wandelclub. Met name cliënten die (soms tijdelijk) aan een rolstoel gebonden zijn bieden we dan de gelegenheid om lekker een frisse neus te halen en aansluitend 'een bakkie' te doen in ons prachtig restaurant. Een groepje vrijwilligers gaat dan met een aantal van onze gasten naar buiten. Deze vrijwilligers duwen dan uiteraard de rolstoelen. Daar moet je fysiek natuurlijk wel toe in staat zijn. Maar van jouw, onze nieuwe wandelvrijwilliger, vragen we ook wat regelkwaliteiten. Soms moeten cliënten nog opgehaald worden op de afdeling omdat ze zelf misschien vergeten zijn om naar de Centrale hal te komen. Er moet regelmatig geholpen worden bij het aandoen van jassen, of bij koude met het het bedekken van de benen. Bij de ene cliënt kunnen de vrijwilligers dit zelf, soms moet de hulp van de zorg even ingeschakeld worden. Zo zijn er nog wat zaken waaraan gedacht moet worden door de vrijwilligers. Uiteraard is er altijd een beroepskracht in de buurt om je uit de brand te helpen, maar we vragen wel flink wat zelfstandigheid en initiatief van de vrijwilligers. Het zou geweldig zijn als jij binnenkort ons wandelteam komt versterken! Meer weten? Neem gauw contact op, dan plannen we snel een kennismakingsgesprek. Liesbeth

Structureel